viernes, 15 de febrero de 2008

¡JUSTICIA, YA!

Hace unos meses me tragué las 5 horas (espléndidas) de la adaptación teatral de 2666. Recrea la obra la trágica situación de las mujeres de Ciudad Juárez, violadas, asesinadas y descuartizadas a centenares con una impunidad total. La mayoría son trabajadoras de las maquilas gringas que trabajan de sol a sol por salarios miserables. Se sospecha que detrás de los crímenes hay políticos, empresarios y demás hijos de puta de alta alcurnia. No soy partidario de acusar sin pruebas, pero ¿de qué otra forma se puede entender que apenas se hayan realizado detenciones hasta el momento?

Se programa en Barberà del Vallès -mi ciudad- estos días una exposición sobre este asunto. Os paso la información.

El proper divendres 8 de Febrer, a les 18h, Inaugurem l'Exposició FEMINICIDI I MAQUILA A CIUDAD JUÁREZ.

El Teatre Municipal Cooperativa acull una mostra itinerant d’art contemporani. L’exposició, que porta per títol FEMINICIDI I MAQUILA A CIUDAD JUÁREZ, consta de 25 peces de caràcter multidisciplinar, que inclou suports tan diversos com l’audiovisual, el reportatge fotogràfic, el disseny gràfic i material bibliogràfic sobre el feminicidi que assetja Llatinoamèrica, focalitzat especialment a Ciudad Juárez.


Una bona oportunitat per apropar-se al Teatre Municipal i descobrir la mirada d’artistes de Mèxic, Itàlia i Catalunya sobre una greu situació que pateixen milions de dones en l’actualitat: la precarietat laboral i la violència de gènere.

Podreu visitar l’exposició fins el 7 de març de dimarts a divendres de 17 a 20.30 hores.


2 comentarios:

Anna Soler dijo...

es una muy buena propuesta par viernes tarde....

me apunto!

Anna Soler dijo...

para, perdón!